Anem cap a una remilitarització en les relacions internacionals?El proper 11 de desembre, el Centre d'Estudis per la Pau J.M. Delàs farà la seva jornada anual, oberta a tothom, sota el títol "Anem cap a una remilitarització en les relacions internacionals?", coincidint amb la celebració del seu 15è aniversari.

En el marc de l’anàlisi de l’armamentisme i la militarització des d’un vessant de cultura de Pau que realitza el Centre Delàs, les jornades d’aquest any tractaran sobre la nova militarització de les relacions internacionals com a conseqüència dels darrers conflictes, l’amenaça d’una nova crisi Est-Oest, i les noves derivades que està agafant l’anomenada «guerra contra el terror».

Per a parlar de tot això es trobaran en una taula rodona diversos especialistes de les relacions internacionals com són Arcadi Oliveres, professor d'Economia a la UAB i president de la Universitat Internacional per la Pau; Carlos Taibo, professor de Ciència Política a la Universidad Autónoma de Madrid (UAM); Rafael Grasa, president de l'Institut Català Internacional per a la Pau i professor de Relacions Internacionals a la Universitat de Barcelona; i Helena Torroja, professora de Dret internacional públic a la Universitat de Barcelona i cap d'estudis del CEI-International Affairs.

15è aniversari del Centre Delàs

Durant la nit el públic podrà gaudir de la representació teatral d'un fragment de l'obra "El pes del plom", d'Aleix Fauró i Isis Martín, i un recital de cortesia del cantautor Feliu Ventura, una de les figures més representatives de la música compromesa amb la pau i la justícia de l'àmbit català, amb l'objectiu de celebrar els 15 anys que porta el Centre Delàs investigant i denunciant l'armamentisme i el militarisme.

L'assistència és oberta a tothom i gratuïta però es recomana inscripció prèvia a través del link http://goo.gl/forms/qgFcqE05V9 o del web del Centre Delàs www.centredelas.org

LLOC I DATA
11 de desembre de 2014
18.15 h
Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona