QUENOHOSÓN

50 ANYS

DENUNCIANT INJUSTÍCIES

TREBALLANT PER LA PAU

PREMSA

Els mitjans de comunicació també parlen del

nostre aniversari.

EL PUNT AVUI - “Les coses utòpiques entre tots les podem fer reals"

Anar a la font original

Justícia i Pau ha fet 50 anys i ho ha celebrat amb, entre molts altres actes, una exposició itinerant que han titulat Utopies que no ho són. A l’espera de poder començar a treballar amb més força que mai el proper curs 2018/2019, avui l’entitat busca col·laboradors i voluntaris per poder tirar endavant la seva tasca a favor dels drets humans. Les feines per fer són moltes, però, com diuen els qui hi estan implicats, “les satisfaccions de fer-les, encara més”.

NOTICIAS OBRERAS - Medio siglo de justicia y paz

Anar a la font original

La publicació Noticias Obreras fa una entrevista a Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau Barcelona i president de la Comisión General de Justicia y Paz España, amb motiu dels 50 anys de Justícia i Pau a nivell estatal.

EL PUNT AVUI TV - 50 anys de Justícia i Pau

Anar a la font original

L'entitat Justícia i Pau compleix 50 anys des del seu naixement, i ho celebren amb l'exposició #UtopiesQueNoHoSon. Aquest dilluns, a Religions, Mireia Rourera entrevistarà Eduard Ibáñez, que és l'actual president de l'entitat, i Anna Sangrà, que n'és la tècnica de migracions.

CATALUNYA CRISTIANA - Entrevista a Eudald Vendrell

Anar a la font original

Amb motiu dels 50 anys de Justícia i Pau, Catalunya Cristiana entrevista e Eudald Vendrell, president de l'entitat.

RÀDIO ESTEL - Eduard Ibáñez parlant sobre els 50 anys a "Temps de diàleg"

Anar a la font original

L'Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, es entrevistat al programa Temps de Diàleg per parlar sobre els 50 anys de l'entitat.

COPE - Parlant sobre els 50 anys a El Mirall de l'Església

Anar a la font original

Entrevista a partir del minut 11:40.

L'Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, es entrevistat al programa El Mirall de l'Església, sobre els 50 anys de l'entitat.

1 2 3