QUENOHOSÓN

50 ANYS

DENUNCIANT INJUSTÍCIES

TREBALLANT PER LA PAU

PREMSA

Els mitjans de comunicació també parlen del

nostre aniversari.

Signes dels Temps (TV3) - Defensar els drets humans

Anar a la font original

Visitem la seu de Justícia i Pau a Barcelona, una organització cristiana que defensa la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el medi ambient. Anna Sangrà, Núria Carulla i Silvia Urbina ens expliquen quina feina fan a l'entitat i com viuen aquest compromís amb els drets humans.

CATALUNYARELIGIO.CAT - #UtopiesQueNoHoSón: 50 anys de Justícia i Pau Barcelona

Anar a la font original

Justícia i Pau Barcelona celebra els seus 50 anys d’història. Entre les diverses activitats que s’han organitzat per celebrar-ho, destaca l’exposició #UtopiesQueNoHoSón que s’inaugurarà el pròxim dijous 12 d’abril a les 18.30 a Casa Elizalde i comptarà amb les ponències d'Antoni Segura, historiador i president del CIDOB, i d'Arcadi Oliveres, activista i expresident de l’entitat. L'acte serà moderat per la periodista Rita Marzoa. L'exposició es podrà visitar a la Casa Elizalde del 5 al 26 d'abril i després s'anirà traslladant pel territori català.

ESGLÉSIA DE BARCELONA - Justícia i Pau celebra les noces d’or

Anar a la font original

“Utopies que no ho són”. Amb aquest lema l’entitat Justícia i Pau celebra enguany cinquanta anys de treball a Barcelona demostrant que denunciar injustícies i defensar els drets humans és possible. L’associació va ser creada pel papa Pau VI el 1967, i un any després, es va establir a Barcelona. Cinquanta dècades després, aquest mes de febrer, els representants i els amics de l’entitat han celebrat les noces d’or.

BISBAT D'URGELL - 50 anys de "Justícia i Pau" entre nosaltres

Anar a la font original

Als pocs dies de ser elegit Papa, Sant Joan Pau II es va dirigir a «Iustitia et Pax» (11.11.1978) amb unes emotives paraules: «Estimats amics: Compto amb vosaltres, compto amb la Pontifícia Comissió “Ius - titia et Pax” perquè m’ajudeu i ajudeu tota l’Església a dirigir de nou els homes del nostre temps, amb insistència i urgència, [...].

BETEVÉ - Justícia i Pau celebra 50 anys de defensa dels drets humans

Anar a la font original

L'organització cristiana que lluita per la defensa dels drets humans, Justícia i Pau, ha celebrat aquest dissabte els 50 anys d'existència. Els organitzadors han volgut destacar i recordar la feina feta en aquests anys i agrair l'esforç de les persones que hi han format part. La celebració ha començat amb una eucaristia a la parròquia de Santa Tecla.

ESGLÉSIA DE BARCELONA - Justícia i Pau, 50 anys denunciant injustícies

Anar a la font original

L'entitat celebrarà el seu aniversari amb una eucaristia amb el bisbe Sergi Gordo, un dinar popular i una actuació musical el 24 de febrer.