QUENOHOSÓN

50 ANYS

DENUNCIANT INJUSTÍCIES

TREBALLANT PER LA PAU

PREMSA

Els mitjans de comunicació també parlen del

nostre aniversari.

COPE - Parlant sobre els 50 anys a El Mirall de l'Església

Anar a la font original

Entrevista a partir del minut 11:40.

L'Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, es entrevistat al programa El Mirall de l'Església, sobre els 50 anys de l'entitat.

ESGLÉSIA DE BARCELONA - Contextualitzant 50 anys de trajectòria

Anar a la font original

Complir anys serveix per fer una mirada al passat, al recorregut obtingut i al que falta per recórrer. Així ho fa Justícia i Pau, que en el marc del 50è aniversari presenta l’exposició “Utopies que no ho són”, que contextualitza i posa en relleu tota la trajectòria de Justícia i Pau durant els 50 anys. S’inaugurarà l’exposició el dia 12 d’abril amb un acte conduït per la periodista Rita Marzoa, i la presència de l’historiador Antoni Segura i de l’expresident de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. L’exposició “Utopies que no ho són” romandrà oberta fins al pròxim 26 d’abril a la Casa Elizalde.

RÀDIO ESTEL - Justícia i Pau Barcelona celebra els seus 50 anys d’història

Anar a la font original

Entrevista a partir del minut 24:30.

L'Eudald Vendrell, president de Justícia i Pau, es entrevistat sobre els 50 anys de l'entitat.

Signes dels Temps (TV3) - Defensar els drets humans

Anar a la font original

Visitem la seu de Justícia i Pau a Barcelona, una organització cristiana que defensa la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el medi ambient. Anna Sangrà, Núria Carulla i Silvia Urbina ens expliquen quina feina fan a l'entitat i com viuen aquest compromís amb els drets humans.

CATALUNYARELIGIO.CAT - #UtopiesQueNoHoSón: 50 anys de Justícia i Pau Barcelona

Anar a la font original

Justícia i Pau Barcelona celebra els seus 50 anys d’història. Entre les diverses activitats que s’han organitzat per celebrar-ho, destaca l’exposició #UtopiesQueNoHoSón que s’inaugurarà el pròxim dijous 12 d’abril a les 18.30 a Casa Elizalde i comptarà amb les ponències d'Antoni Segura, historiador i president del CIDOB, i d'Arcadi Oliveres, activista i expresident de l’entitat. L'acte serà moderat per la periodista Rita Marzoa. L'exposició es podrà visitar a la Casa Elizalde del 5 al 26 d'abril i després s'anirà traslladant pel territori català.

ESGLÉSIA DE BARCELONA - Justícia i Pau celebra les noces d’or

Anar a la font original

“Utopies que no ho són”. Amb aquest lema l’entitat Justícia i Pau celebra enguany cinquanta anys de treball a Barcelona demostrant que denunciar injustícies i defensar els drets humans és possible. L’associació va ser creada pel papa Pau VI el 1967, i un any després, es va establir a Barcelona. Cinquanta dècades després, aquest mes de febrer, els representants i els amics de l’entitat han celebrat les noces d’or.