El proper dijous 9 d'abril tindrà lloc la Presentació del llibre "La Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de l’Infant” d'en Jordi Cots, a les 18:30 a l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

A la presentació hi intervindran l'Eudald Vendrell, President de Justícia i Pau, la Irene Balaguer, Presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sens, i el propi autor.

La presentació del llibre la farà José Antonio González Casanova.

 

Jordi Cots Moner (Barcelona, 1927) és doctor en Dret, escriptor i mestre. Ha exercit d’advocat en el camp del dret de família i va ser el primer adjunt al Síndic de Greuges de Catalunya per a la defensa dels drets de l’infant. Cofundador de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, ha estat també director de diferents centres d’Educació Infantil i Primària. Creador de la Comissió de la Infància de Justícia i Pau, fou vicepresident primer del Bureau International Catholique de l’Enfance (BICE). Ha escrit i publicat llibres de poesia, de crítica, de dret, de pedagogia i de literatura infantil. D’entre tots destaquem La Declaració Universal dels Drets de l’Infant (Edicions 62, Barcelona, 1979).

En aquest article podeu veure més informació sobre l'homenatge que es va fer a en Jordi Cots a l'últim sopar d'amics de Justícia i Pau: Homenatge a Jordi Cots i als voluntaris de presons en el Sopar d'Amics de JP 

 

Acte: Presentació del llibre "La Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de l’Infant” d'en Jordi Cots
Hora: 18.30
Lloc: Associació de Mestres Rosa (Avinguda de les Drassanes, 3 de Barcelona)
Invitació. Es prega confirmació.