Justícia i Pau Girona compleix enguany 40 anys de treball des de la seva creació l’any 1975. Per aquest motiu, l’entitat ha organitzat una acte de celebració per al proper dia 20 de juny, al qual conviden a tothom.

Des d’aquí volem felicitar als nostres companys gironins per la gran tasca feta i expressar des de Barcelona la nostra ferma voluntat de seguir treballant colze a colze amb ells en defensa de la dignitat humana, els drets fonamentals, la pau i la justícia social.

 

La trobada tindrà lloc el proper 20 de juny al Monestir de Sant Daniel. 

 

Programa:

10 Arribada, benvinguda i presentació
2/4 11 Una ullada al que ha estat i fet Justícia i Pau de Girona en aquests 40 anys (a càrrec dels presidents/es de cadascuna de les etapes)
1/4 12 Reptes de Futur, un document de Justícia i Pau, de l'any 2000, que ens permet valorar el passat i encarar el futur.
2/4 12 On som ara? Quines característiques té el moment que estem vivim i quins reptes ens planteja. Aportació d'en Jordi Collet, sociòleg.
2/4 d'1 Treball en petits grups, per apuntar quins creiem que són els reptes de futur que té plantejat Justícia i Pau de Girona.
2/4 de 2 Plenari
2 Dinar al Monestir

L’objectiu de la trobada matinal és trobar-nos totes les persones que d’una manera o altra hem participat, col·laborat, seguit o interessat per Justícia i Pau de Girona. És un acte obert a tothom que hi vulgui participar.