Un any més, les entitats involucrades a les campanyes Banca Armada, hem participat a les juntes generals d'accionistes de BBVA, Banco Santander i Banc Sabadell. Així mateix, el proper 28 d'abril de 2016 es participarà a la junta d'accionistes de Caixabank per tal de denunciar la seva política d'inversions en empreses d'armament.

D'aquesta manera, pretenem explicar davant els accionistes de l'entitat i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències derivades de les seves inversions en la indústria d'armament, i així contribuir a la conscienciació de la societat.

Així, des de Banca Armada es demana que si, com a accionista de Caixabank, no aprova la seva política d'inversions en la indústria d'armes, pot cedir a la campanya la seves accions per a que es pugui intervenir també en nom seu. Tal com es publica desde Banca Armada, en cas afirmatiu, poden enviar el paper de la delegació de vot signat, sense omplir el nom de la persona representant, a l'adreça del Centre Delàs d'Estudis per la Pau (C/ Erasme de Janer, 8, entresòl. 08001 Barcelona).

Per a qualsevol aclariment, es pot contactar al correu electrònic del Centre Delàs d'Estudis per la Pau.