Cartell DH renda universal

El proper dilluns 11 de gener seguirem amb el cicle "Els dilluns dels Drets Humans" amb el tema de la renda bàsica universal.

Els ponents d'aquesta quarta sessió del cicle seran en Daniel Raventós, professor de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, editor de la revista Sin Permiso i president de la Xarxa Renda Bàsica; en Jaume Botey, professor d'història a la UAB, membre de l'equip de CiJ i membre del grup promotor de la ILP per la Renda Garantida Ciutadana i moderarà la taula en Pep Cabanyol, periodista. 

 

L'atur s'estén a la societat occidental i, com molts experts apunten, sembla que arriba per quedar-se. Però la persona necessita el treball per dignificar-se i, tal com s’articula el sistema econòmic, per sobreviure. En aquesta cruïlla, noves preguntes es plantegen. És un dret una Renda Bàsica Universal? És necessària una Renda Mínima d'Inserció? A efectes pràctics, seria viable econòmicament? I, en una economia que no té el centre en les persones, podria ser aquesta la clau per començar a valorar tasques que escapen de la llei de mercat?

PONENTS:

  • Daniel Raventós, professor de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB, editor de la revista Sin Permiso i president de la Xarxa Renda Bàsica.
  • Jaume Botey, professor d'història a la UAB, membre de l'equip de CiJ i membre del grup promotor de la ILP per la Renda Garantida Ciutadana.

MODERADOR/A:

  • Pep Cabanyol, periodista.

 

Dia: 11 de gener de 2016
Hora: 19 h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13). Barcelona

L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. Retransmissió en directe.

Aquesta taula rodona forma part del cicle Els Dilluns dels Drets Humans.