Amb motiu de les festes de Nadal, us convidem, el 28 de desembre, a una trobada de gran valor artístic i espiritual que ja es tradicional per aquestas dates. Es tracta de la lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de Pere Raich, i amb cançons de Montserrat Toran.

L'acte es farà el dijous 28 de desembre, a les 20,30 h, a la Parròquia-Monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona (Carrer de Sant Pau, 101, 08001 Barcelona).

Amb aquest acte també recollirem donatius a favor de la nostra acció.

Montserrat Toran (Molins de Rei). Cantant

De ben jove es vincula en el món coral cantant en diverses formacions: "Quòdlibet Grup Coral" de Molins de Rei, i de Barcelona ha cantat a "Càrmina", "Cantiga" i ara actualment està en actiu a la "Coral Sant Jordi", sota la direcció de Lluís Vila. Al llarg dels anys ha tingut el goig de cantar peces corals, algunes acompanyades d’orquestra tals com el Glòria de Vivaldi, el Messies de Häendel, la Passió Segons Sant Joan de J.S. Bach, etc., i en els marcs entranyables del Palau de la Música, el Liceu, o l’Auditori entre d’altres. Més enllà de la música clàssica i del cant coral, ha participat en el projecte de la cantata-jazz en homenatge a Salvador Espriu “He mirat aquesta terra”, escrit i dirigit pel director de la Locomotora Negra, en Ricard Gili. Muntatge conjunt de la Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi.

Pere Raich (Molins de Rei). Actor i director

Al teatre, entre d’altres, ha representat "Situació Bis" (M. De Pedrolo), "La Dama del Mar" (Ibsen), "El verí del Teatre" (R.Cirera), "Anònim Venecià" (G. Berto) i "Una lluna per un bord" (E. O’Neil). A la televisió, les seves interpretacions més significatives han esta a "Estació d’enllaç", "El cor de la ciutat", "Temps de silenci" i "Vostè jutja". I de jove, a l’entranyable "Terra d’escudelles". Com a director de teatre, ha dirigit, entre d'altres obres, "Masclistes" (A. Franco en versió de Guix-Murga), "La Fam (J.Oliver)", "Pa de guix" (S. Espriu) i "El Suïcida" (N. Erdman).