Dilluns DH - Canvi ClimàticDarrera crida. Podem aturar el canvi climàtic? - 14 de desembre

El proper dilluns 14 de desembre seguirem amb el cicle "Els dilluns dels Drets Humans", amb el tema: "Podem aturar el canvi climàtic?".

Els ponents d'aquesta tercera conferència seran: Aida Vila, llicenciada en dret i responsable de Canvi Climàtic a Greenpeace Internacional i Joan Carrera, sj, doctor en teologia, professor de moral fonamental i bioètica a la Facultat de Teologia de Catalunya. El moderador d'aquest tercer acte serà Tomàs Molina.

Mentre la ciutadania occidental no és capaç de renunciar als nivells de consum actuals, bona part dels habitants del planeta esperen anar acostant-se als nostres nivells de benestar material. Tot i així, el nostre nivell de producció i consum s’ha aconseguit al preu d’esgotar els recursos naturals i energètics, i trencar els equilibris ecològics de la Terra.Necessitem una societat que tingui com a objectiu recuperar l’equilibri amb la biosferai preservar així els drets ambientals.Podrem aturar el canvi climàtic? Quins són els principals reptes polítics a afrontar per fer-ho?Quines claus aporta la nova encíclica del Papa Francesc sobre l'ecologia al respecte?

PONENTS:

•    Aida Vila, llicenciada en dret i responsable de Canvi Climàtic a Greenpeace Internacional.
•    Joan Carrera, sj, doctor en teologia, professor de moral fonamental i bioètica a la Facultat de Teologia de Catalunya.


MODERADOR/A:

•    Tomàs Molina