El passat divendres 17 de juny, els alumnes de l’Aula Cooperativa de l’INS Carles Rahola van fer entrega d’una aportació de 120 € a Justícia i Pau de Girona. Van explicar que havien escollit Justícia i Pau per què “treballa temes d’actualitat que ens preocupen molt com ara: desarmament, refugiats, defensa dels drets humans...en definitiva, tot allò que s'encamina a lluitar per un món millor, en pau i justícia”.

L’Aula Cooperativa de l’INS Carles Rahola la composen alumnes que prefereixen un ensenyament més pràctic. Per això han creat una cooperativa escolar anomenada SUPERCOOP en la que ells elaboren els seus propis productes i en procuren la seva comercialització. Ells mateixos van decidir que cada any destinarien un 10 % dels seus beneficis a una ONG gironina. lEls alumnes que han participant de l’Aula Cooperativa aquest curs són: Iris, Eric, Ainhoa, Nicole, Tefa, Jenny, Andrés, Fatija, Paula, Fatima, Cristian, Mohamed, Arnau, Zaka, Rafael, Quim, Angel i Joel.

L’acte d’entrega va tenir lloc en la pròpia aula dels alumnes. Per Justícia i Pau els va recollir en Jaume Pera, membre de la Permanent de Girona que alhora els va fer entrega d’un pòster editat per l’entitat per recordar l’acció dels nois i noies. Conjuntament van mantenir un interessant diàleg d’una hora a l’entorn dels objectius de Justícia i Pau i de temes d’actualitat relacionats. També hi van ser presents el director i l’administradora de l’institut.