Justícia i Pau de Girona s'uneix al condol en la mort de Narcís-Jordi Aragó, qui era soci de Justícia i Pau de Girona i durant uns anys va ser membre del seu Equip Permanent.

Narcís-Jordi Aragó, advocat, escriptor i periodista, va ser fundador i director de la revista Presència (1968-80), etapa en la qual va col·laborar extensament Justícia i Pau Girona a través de l'el·laboració de monogràfics que va dedicar a temes com la "Pena de Mort", l'Amnistia o els Drets Humans, a més a més d'altres informacions destacades del Secretariat de Justícia i Pau. Narcís-Jordi Aragó també va ser col·laborador i president del Consell Editorial del diari El Punt i director, durant molts anys, de la Revista de Girona.

Aragó ha estat tot un referent ciutadà i cultural de la ciutat de Girona, a través de diverses obres, articles i nombroses conferències. Entre altres reconeixements, va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Juntament amb la seva esposa, Mercè Huerta, van compartir fins al final els valors evangèlics i democràtics que inspiren Justícia i Pau.

Des de Justícia i Pau expressem el nostre condol a la seva família i amics i expressem de cor el nostre agraïment per la seva dedicació a l’entitat i també per tota la seva tasca de servei al bé comú del nostre país, en especial a les terres gironines.

Girona, 22 d'agost de 2016