La Plataforma Pobresa Zero – Justícia Global, de la qual Justícia i Pau en forma part, organitza el pròxim divendres 7 d’octubre la jornada de treball “12 fronts, 12 mesos després, es redueixen les desigualtats?”, per donar seguiment a la seva anterior campanya del 2015 “Posa’t-ho a l’agenda! 12 fronts en la lluita contra les desigualtats”.

Enguany, les més de 3.200 organitzacions que formen part i treballen en la Plataforma convoquen experts i representants de l’àmbit polític per tal de debatre tres eixos clau en la lluita contra la pobresa: el Benestar i Drets Socials, la Fiscalitat i les Migracions. D’aquesta manera, avaluaran els resultats de les campanyes anteriors en cadascun dels fronts i traçaran un full de ruta viable de cara els actes futurs.

La jornada de treball representa, doncs, una preparatòria de la campanya d’aquest any amb motiu del Dia Internacional de l’Eradicació de la Pobresa el pròxim 17 d’octubre. La xerrada començarà amb l’acte inaugural presidit per Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, seguit de la taula rodona de tots els experts convidats i finalment una cloenda per posar en comú totes les opinions.

 

 

Des de Justícia i Pau volem manifestar el nostre interès i treball, igual que les demés organitzacions de Pobresa Zero – Justícia Global, en l’àmbit social i de la cooperació per la pau i els drets humans contra la pobresa i la desigualtat.

En el següent enllaç podreu trobar el Programa de la Jornada.