El lliurament dels reconeixements Premi XI Memorial Joan Gomis serà aquest dijous 1 de desembre a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – Universitat Ramon Llull. L’acte, amb entrada lliure per tots els assistents, serà a les 19h de la tarda.

Durant l’acte, en Miquel Peralta i l’Emili Pacheco entrevistaran els guanyadors d’enguany. Com ja vam comunicar en la nostra pàgina web, els guanyadors de l’XI edició del Premi Memorial Joan Gomis són, en la categoria d’obres periodístiques, el reportatge “La vida (invisible) bajo el plástico”, de la periodista Silvia Melero, publicat el 4 de febrer a Revista 21. I en la modalitat de trajectòria periodística, el jurat ha premiat el programa de Catalunya Ràdio, Solidaris.

Al llarg de l’acte també es projectaran imatges preses durant la realització de l’obra periodística guanyadora i imatges de la producció del programa de la ràdio catalana.

Per si voleu informar-vos abans de l’acte i veure/escoltar de nou les obres periodístiques guanyadores, deixem a la vostra disposició els dos enllaços on les podreu trobar: “La vida (invisible) bajo el plástico” publicada a la Revista 21 i la pàgina de Solidaris a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).