Actualment, en el marc del nostre projecte "Teixint xarxes per afavorir la justícia i la pau", estem treballant per afavorir el coneixement per part de la ciutadania de la religió musulmana, i en especial del seu col·lectiu femení.

Per això, hem organitzat una taula rodona per promoure el diàleg amb i entre dones musulmanes líders en l’àmbit associatiu per tractar la realitat de l’Islam i les dones a Catalunya, les dificultats per a la participació, les necessitats i la contribució a la cohesió social i la pau en el context actual.

Comptarem amb la presència de les següents ponents:

- Bombo Ndir, formadora i dinamitzadora cultural i presidenta de la Associació de Dones Immigrades Subsaharianes (ADIS).

- Komal Naz, mediadora i intèrpret, membre de Joventut Multicultural Musulmana i fundadora de PakMir.

- Salwa El Gharbi, investigadora social i consultora, presidenta de l’associació FIKR.

- Xantal Genovart, vicepresidenta de l'Associació de Dones Musulmanes a Catalunya.

El presentador i moderador serà Joan Gómez i Segalà, sociòleg, secretari del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Generalitat de Catalunya i membre de Justícia i Pau.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 13 de desembre a les 19h de la tarda a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure.