El pròxim dilluns 6 de febrer continuem amb el Cicle dels Dilluns dels Drets Humans que organitzem conjuntament amb Mans Unides i Cristianisme i Justícia. La segona sessió de l’any es titula “Frenar l’augment de la pobresa infantil. Com protegim els més vulnerables?”

Segons dades oficials, a Catalunya estem per sota de la mitjana europea en inversió pública en infància. Actualment hi dediquem un 0,9% enfront del 2,2% que hi destinen els 28 països europeus. A més, es calcula que tres de cada deu ciutadans menors d’edat a Catalunya afronten situacions de pobresa i exclusió social. El país no ha fet prou per construir un sistema sòlid de suport als infants per tal d’afavorir el seu benestar i revertir els indicadors de pobresa i desigualtat infantil. En aquesta situació, quins drets dels infants es vulneren? Què podem fer per revertir-ho? 

Els ponents de la sessió seran:

  • Sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i promotora de diverses obres d’acció social.
  • Salvador Busquets, director de Caritas Diocesana de Barcelona.

El moderador serà Francesc Romeu, periodista i professor de la Universitat Ramon Llull.

La trobada, com s’ha comentat, tindrà lloc el pròxim dilluns 6 de febrer. Serà a les 19h de la tarda a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tracten les següents xerrades del curs, podeu consultar Dilluns dels Drets Humans, a la nostra pàgina web.