En el marc del Dia escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) d’enguany, Justícia i Pau Girona participa a la Cantata UAP! 2017, una cantata protagonitzada per més de mil cantaires i actors que veuran prop de quatre mil joves estudiants d’ESO i també moltes de les seves famílies.

El Teatre Municipal de Girona acollirà, des d’avui dimecres 1 de febrer fins el dissabte 4 de febrer les 10 sessions plenes de música, color i missatge. La UAP! és una activitat escolar de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persgueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. En aquesta edició, 39 instituts de totes les comarques gironines i també de la comarca d’Osona participen a la UAP!, un cantata que destina tots els seus beneficis a Intermón Oxfam i Càrites Diocesana de Girona, col·laborant així a les seves tasques d'ajuda als refugiats.

Justícia i Pau Girona valora molt aquesta tasca educativa i de sensibilització, i expressen el seu agraïment per haver pogut participar plenament amb la preparació de l’esdeveniment, sobretot perquè representa la novetat de tenir material pedagògic per a ser treballat a les aules amb tot l’alumnat d’ESO i Batxillerat. Segons els membres de l’entitat, és un bon servei que alhora dóna a conèixer a JiP Girona a molts centres de secundària, tant al professorat com als nois i noies.

 

cartell uap girona