parlamentEl dia 21 de febrer a les 18h tindrà lloc al parlament de Catalunya, la presentació del document: "El fet religiós en la Catalunya del futur", on s'hi recullen els reptes futurs de Catalunya quant a religió però també drets humans, reconeixement i cooperació.

Si hi voleu assistir és imprescindible la confirmació prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 363 03 64 (de 10:30 a 14:30 h), abans del dia 16 de febrer de 2017.

 

L'acte serà introduït per un discurs de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, seguida de Carles Armengol, del grup Sant Jordi de defensa i promoció dels drets humans, com a representant les més de 15 entitats promotores entre les quals es troba Justícia i Pau.

A més, assistiran com a ponents el Dr. Lluís Jou, membre de l'acadèmia de Legislació i Jurisprudència de Catalunya, Hilari Raguer, Monjo de Montserrat i historiador i diversos representants de confessions diverses que avalen la iniciativa: budistes, catòlics, evangèlics, mormons, musulmans i ortodoxos.

Acte Grup Sant Jordi Feb2017 DEFINITIU 001