El vespre del divendres 24 de febrer, uns 130 socis, col·laboradors i amics de Justícia i Pau varen participar en el sopar anual dels amics de Justícia i Pau que, com cada any des d’en fa quatre, es va celebrar a Esplugues de Llobregat.

El sopar, un any més, va tenir un caràcter festiu, adreçat a enfortir la xarxa de persones que impulsa Justícia i Pau, donar a conèixer la seva tasca i recollir nous suports econòmics i humans per a les seves activitats.

 

També, com en els anys anteriors, es va voler fer un reconeixement a algunes persones o grups de persones vinculades a l’entitat que han destacat especialment per la seva tasca en favor de la pau i la no violència. Enguany els reconeguts van ser els integrants de la Comissió del Maresme, que des de l’any 2000 han treballat intensament per afavorir l’acollida, la integració social i la convivència davant l’arribada de persones immigrades i, específicament, els col·lectius de religió musulmana de la ciutat de Mataró. També vam agrair la feina feta als representants de l’associació Al-Ouahda, amb els quals la comissió ha desenvolupat de manera especial la seva tasca.

En les edicions anteriors es va reconèixer la col·laboració dels voluntaris de més edat de l’entitat (2016), i la tasca dels voluntaris de presons, així com a en Jordi Cots, impulsor de la Comissió de drets de la infància (2015) i la figura d’Arcadi Oliveres, ex president de l’entitat (2014).

L’acte va comptar amb la presència de l’arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, que va felicitar la tasca de l’entitat i animar a més gent a implicar-s’hi, com també la del bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull.

També es va comptar amb la presència de directors, responsables i altres representants d’entitats amb les que Justícia i Pau treball conjuntament.

La trobada va ser conduïda per Jordi Suárez i amenitzada per la música de Montserrat Toran.

En l’acte es va projectar un vídeo documental que recull les activitats de Justícia i Pau en l’últim any i que en breu farem públic.

Podeu veure totes les fotografies de l'acte fent clic en el link.