Cartell 21h A4 V2 web

El pròxim 3 de maig, a les 18.00 hores tindrà lloc a l'aula magna de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, una jornada sobre com de productiu o necessari és el règim d'aïllament a les presons. Aquesta jornada està organitzada per la Universitat de Barcelona, l'Observatori pel Sistema Penal i els Drets Humans i la Coordinadora de Prevenció i Denúnica Contra la Tortura, de la que Justícia i Pau en forma part. La inauguració, a les 18 hores, serà a càrrec de Xavier Pons Ràfols, degà de la Facultat de Dret.

 

A les 18.15 hi haurà una xerrada sobre l'aïllament penitenciari amb una mirada internacional de l'assumpte, amb Lluisa Domingo, de la Coordinadora per la prevenció i la denúncia de la tortura, Juan Méndez, l'últim relator de les Nacions Unides sobre tortura i tractes cruels, inhumans i degradants i Mauricio Palma, expresident del Comitè Europeu per la prevenció de la tortura.

 

A les 19 h hi haurà una explicació de la campanya 21 h amb Iñaki Riviera Beiras, Director de l'Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la UB, Irene Santiago, coordinadora de l'àrea psicosocial d'Írdia i del Centre per la Defensa dels Drets humans i David Bondia, president de l'institut de Drets Humans de Catalunya.

 

A les 20 h comptarem amb la presència de testimonis que ens explicaran que suposa estar en aïllament. L'Andrés Garcia Berrio de la Coordinadora per la prevenció i la denúncia de la tortura.

 

 

Cartell 21h A4 V2 web graaan