Guia rapida 2017 0010Aquest any, el Centre Delàs, amb qui col·laborem en la campanya d'objecció fiscal, ha elaborat un guia ràpida per a tothom qui vulgui fer la seva declaració de la renda sense contribuir a la despesa militar en l'estat espanyol. La guia, que consta de 6 punts, facilita el procés i l'explica pas a pas. 

Enguany, la declaració de la renda es fa exclusivament en format web i per això el SIOF (Servei d'Informació de l'Objecció Fiscal a les despeses militars) ha decidit crear aquesta guia de com dur a terme el tràmit on-line.

El procés és molt similar al de la declaració de la renda habitual, simplement canviant alguns aspectes. Passos molt fàcils que permetran que els teus diners de la declaració de la renda no es destinin a despesa militar.

Si vols fer-te objector fiscal o estàs interessat a saber-ne més, trobaràs la guia completa en aquest link. També pots demanar assessorament al SIOF, de manera presencial, a les oficines del Centre Delàs (Carrer Erasme de Janer, 8) els dimecres de 18 a 20 hores.