17J CARTELL A4 optimitzatEl 17 de juny, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, tornarem a  sortir al carrer per cridar contra la vulneració dels drets de les poblacions desplaçades per la força arreu del món i l’abolició de les fronteres. Des de Justícia i Pau, com a membres de la coordinadora "Obrim Fronteres", denunciarem la irresponsabilitat i fins i tot l’hostilitat dels nostres representants polítics i dels de la resta d’estats europeus i la Unió Europea davant els èxodes dels que ells mateixos en són corresponsables.


Després de la multitudinària manifestació del febrer als carrers de Barcelona amb el lema “Volem acollir”, no deixarem de reivindicar la llibertat de circulació i de recordar que no hi ha persones il·legals sinó lleis injustes que vulneren els drets a la vida, la llibertat i la seguretat. Tornarem a sortir al carrer i alçar la veu per mostrar el nostre suport a tots els pobles que pateixen la guerra, víctimes dels seus règims i d’intervencions estrangeres: a Síria, l’Iraq, el Kurdistan, l’Afganistan, Eritrea, Somàlia i a d’altres països.

Us convidem, doncs, a participar en les concentracions que tindran lloc el proper dissabte 17 de juny, a les següents poblacions:

Barcelona: 19 h (Pl. St. Jaume)
Tarragona: 19 h (Pg. de les palmeres )
Calafell: 18:30 h (Pl. del mercat)
La Jonquera: 18.30 h (punt fronterer N-II)