El cicle de conferències dels Dilluns dels Drets Humans comença un nou curs 2017-2018 amb moltes ganes i moltes novetats.

Enguany s'han sumat al grup d'organització del cicle Càritas Diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura.

A més, hem encetat una col·laboració amb el Grup Vichy Catalan, que ha donat suport al cicle amb una aportació econòmica que ajudarà a mantenir i millorar la qualitat de les sessions, els ponents, l'organització i l'espai.

Aquesta col·laboració és producte de l'impuls que estem donant a l'entitat per establir sinèrgies i noves relacions amb empreses compromeses amb els drets humans i la justícia global. Estem satisfets amb aquesta nova col·laboració i tenim moltes ganes de poder establir més relacions amb altres empreses compromeses.

Estem segurs que aquest curs dels Dilluns dels Drets Humans serà un cicle profitós i molt interessant, ja que comptarem amb la participació d'experts sobre temàtiques molt diferents i actuals, que ens afecten a tots i sobre les que cal aprendre, reflexionar i actuar.

Us convidem a tots a assistir a la sessió inaugural del cicle, el proper 9 d'octubre a les 19 h, a la seu de Cristianisme i Justícia (C. Roger de Llúria, 13). L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.