Un altre any més, les entitats involucrades en la Campanya Banca Armada inicien la petició d'accions per participar en la junta d'accionistes dels bancs espanyols BBVA, Banc Sabadell, Banco Santander, Bankia i CaixaBank per denunciar la seva política d'inversions a la indústria armamentista.

 

 

 

Les organitzacions involucrades en la campanya Centre Delàs d'Estudis per la Pau, Setem, RETS, Justícia i Pau i l'Observatori del Deute a la Globalització promovem aquesta iniciativa de denúncia de les entitats financeres que participen en el negoci de les armes i la indústria militar, així com la sensibilització en aquest àmbit. Aquestes ONG exigim amb força el respecte dels drets humans i el medi ambient per part de totes les entitats financeres.

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

 

Vols col·laborar en la campanya?

  • Si com a accionista d'una d'aquestes entitats no aproves la seva política d'inversions en la indústria armamentisra, pot cedir-nos les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.
  • Per cedir-nos el teu vot, ens ha d'enviar la delegació de vot original signada 10 dies abans de la junta d'accionistes del teu banc com a data límit.

El targetó de delegació de vot signat ens l'hauràs d'enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes.

Enviar per correu postal a l'adreça següent:

c/ Bisbe Laguarda 4-6 08001 Barcelona

* Excepció pels accionistes de Bankia: Cal adjuntar amb la delegació de vot, la còpia del seu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Excepció per als accionistes de Caixabank: has de contactar-nos per correu electrnic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després cal portar la seva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d'accionistes.

Per a qualsevol dubte, pots escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 93 441 53 35