Premi Constructors Pau ICIPDes de 2011, l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca anualment el Premi ICIP Constructors de Pau amb la finalitat de guardonar i reconèixer públicament a persones i entitats que treballen activament per a la construcció d'una societat de pau.

Enguany, el guardó s’atorgarà a l'Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau, en reconeixement a la seva dedicació i compromís incansable per a la promoció de la pau, la justícia social, els drets humans i el desarmament.

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 17 d’abril a les 18h al Palau del Parlament de Catalunya i el programa serà el següent:

- Benvinguda
       M.H. Sr. Roger Torrent i Ramió, president del Parlament de Catalunya
       Sr. Xavier Masllorens i Escubós, president de l’ICIP

- Lectura de la glossa sobre el premiat
       Sr. David Fernàndez i Ramos, periodista

- Projecció d’un vídeo sobre el premiat
- Lliurament del Premi ICIP Constructors de Pau 2017
- Llegeix l’acta del jurat la Sra. Carme Colomina i Saló, membre de la Junta de l’ICIP
- Intervenció del Sr. Arcadi Oliveres i Boadella
- Clausura

Des de Justícia i Pau felicitem a l'Arcadi Oliveres per aquest reconeixement i per tota la tasca que ha fet i fa per a una societat més justa.

Per assistir-hi, és imprescindible confirmar assistència indicant nom, cognoms i DNI al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 634 7442, ja que per motius de seguretat, no podran accedir al recinte les persones que no hagin confirmat assistència.