VetllaPregaria 1maigL'1 de maig celebrem el Dia Internacional de les Persones Treballadores, una jornada de reivindicació dels seus drets laborals. Actualment, cada cop hi ha més situacions precàries pel que fa a l'àmbit laboral que acaben afectant la resta d'àmbits, agreujant la situació de vulnerabilitat d'aquestes persones. Justícia i Pau, des de la plataforma Església pel Treball Decent, denunciem la situació de pobresa, exclusió social i deshumanització que estan exposades les persones que tenen una feina amb condicions precàries, insistint en la importància d'un treball decent, que dignifiqui a la persona.

Des de la Delegació de Pastoral Obrera de Barcelona, s'ha organitzat amb els moviments obrers cristians, una vetlla de pregària diocesana amb motiu de la jornada de l'1 de maig. L'acte tindrà lloc el divendres 27 de maig a les 19:30 h a l'Església de Santa Madrona (C. Tapioles 10 - Barcelona).

Compartim el manifest que, com cada any, la Delegació de Pastoral Obrera de Catalunya elabora per aquest Dia Internacional de les Persones Treballadores.