Cartell Escoladepau IgualadaEntendre el Món Global és avui una de les dinàmiques essencials de la vida contemporània. Actualment, paraules com crisi humanitària, refugiats, genocidi, i violència apareixen i reapareixen a les capçaleres de tots els diaris. L'SPGS (School of Peace and Global Studies) unifica la pau i els estudis globals per tractar quatre temes essencials per donar una visió del món i una capacitat analítica imprescindibles en el món d'avui, amb un clar enfocament ètic, la pau, per a formar persones que a poc a poc humanitzin i canviïn aquest món cada vegada més conflictiu.

Per segon any consecutiu, la Universitat de Lleida impartirà, al Campus Universitari d'Igualada, el curs 'Peace and the World, Today' - 'La Pau i el Món, Avui'. La unificació dels estudis per a la pau amb els estudis globals té la intenció de donar un marc als estudis per a la pau en el sentit següent:

- Pau i Filosofia de la Pau i no-violència
- Democràcia, política, i governança internacional
- Economia i economia social
- Identitats i migracions

Justícia i Pau col·labora amb el curs i els socis i sòcies de l'entitat que vulguin inscriure's, tindran un 20% de descompte.