La Conferència de Comissions de Justícia i Pau d'Europa es reunirà a Barcelona del 28 al 30 de setembre per al seu Seminari Internacional anual i, posteriorment, a Manresa fins al 2 d'octubre per a la celebració de la seva Assemblea General.

El Seminari porta per títol "Aigua: font de vida. Un dret humà i una responsabilitat per a Europa" i s’emmarca en els actes de celebració del 50è aniversari de la Justícia i Pau de Barcelona i també de la Comissió General de Justícia i Pau d’Espanya (1968-2018).

La cerimònia d'obertura tindrà lloc a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i hi estaran presents diversos representants polítics i de l'Església de Barcelona per donar la benvinguda als participants de la trobada. Tot seguit hi haurà la conferència inaugural a càrrec del Dr. Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya que parlarà del dret humà a l'aigua i les polítiques internacionals per protegir-lo. Més tard es farà un petit acte de celebració dels 50 anys de l'entitat que anirà acompanyat de l'actuació musical de la coral del Col·legi. La jornada acabarà amb un sopar al pati de columnes del mateix edifici. L'ACTE COMPTARÀ AMB INTERPRETACIÓ AL CASTELLÀ.

En la trobada, intervindran diversos experts, que analitzaran des de diferents perspectives la problemàtica de l’accés i l’ús de l’aigua a escala mundial. Alhora, hi ha previstes altres activitats, entre les quals destaca una caminada pel Delta de Llobregat dissabte tarda, una visita a “l'hospital de campanya” de la parròquia de Santa Anna (amb el posterior sopar al seu claustre) i una visita guiada a la Sagrada Família diumenge tarda.

Després, els representants de les diferents comissions europees es traslladaran a La Cova de Sant Ignasi de Manresa per celebrar l'Assemblea General de Justícia i Pau d'Europa, el dilluns 1 d'octubre.

El seminari és obert a tothom que vulgui participar-hi, però és important tenir en compte que totes les ponències es faran en anglès. Només l'acte d'inauguració tindrà servei d'interpretació simultània.

Per a aquelles persones que vulguin participar de la trobada de divendres a diumenge el cost total és de 105 € (inclou 2 sopars, 2 dinars, 2 coffee breaks, el transport en autocar fins al Delta i els materials de la trobada). 

Aquelles persones que vulguin participar només a algunes activitats de la trobada podeu consultar el cost escrivint un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 93 317 61 77.

Per confirmar la inscripció és imprescindible haver fet el pagament abans del 21 de setembre de 2018 a qualsevol dels següents comptes:

Fiare: ES57 1550 0001 2800 0078 5725
Triodos Bank: ES19 1491 0001 2010 08223826
CaixaBank: ES46 2100 3200 9125 00001851

A continuació podeu veure el programa per a la part del Seminari que es realitza a Barcelona.

Descarregar el programa.