Logo marxa pel clima

El pròxim dissabte 10 de novembre el Moviment per la Justícia Climàtica organitza una manifestació a les 12 h a Arc de Triomf (Barcelona) sota el lema "Canviem el sistema, no el clima" per mostrar el descontentament i la preocupació de la ciutadania pel canvi climàtic i per exigir als Estats que prenguin mesures contundents per fer-li front.

En el marc de la nostra nova Comissió de Desenvolupament humà integral, la qüestió ambiental és una de les nostres línies prioritàries d'acció. La nostra tasca vol fer palesa la vinculació existent entre l'actual model de consum diari i els impactes mediambientals, socials, geopolítcs, culturals, econòmics i de salut que pateixen algunes zones del món i les seves poblacions, en especial els col·lectius més vulnerables.

La sostenibilitat implica abordar els límits ambientals dels models de desenvolupament imperants i fer front des d’una perspectiva integral els vincles entre els aspectes econòmics, socials i ambientals en els processos de desenvolupament cap a una relació més harmònica entre les persones i el seu entorn natural.

Per tot això, Justícia i Pau participarà en la manifestació i anima a tothom a participar-hi per mostrar el caràcter transversal del moviment contra el canvi climàtic.