Nova web conflictmineralsDes de la campanya #ConflictMinerals hem actualitzat la pàgina web amb l'objectiu de donar més visibilitat a totes les seves vessants i línies d'actuació.

La nova versió conté informació més detallada sobre les tres línies d'actuació en què es basa la campanya: la cooperació, la incidència política i la sensibilització. Dins de cada línia, es pot consultar amb quines entitats treballem a l'RDC en l'àmbit de cooperació per finançar els seus propis projectes, de quina manera treballem la incidència política tant a nivel nacional com internacional, i com duem a terme la nostra tasca de sensibilització de la societat, tant als centres educatius amb la nostra oferta formativa de tallers i xerrades, com a la població en general amb la participació i organització d'actes i conferències sobre diferents aspectes de la temàtica.

A més, a la pàgina web hi ha informació sobre què són els #ConflictMinerals, la seva història lligada especialment al boom de la tecnologia, quins impactes tenen tant en el medi ambient com en la salut i la societat, i quins avenços polítics i legislatius va havent-hi per regular el comerç d'aquests minerals.

També es poden consultar tots els materials que hem anat elaborant i publicant al llarg de la campanya, des de vídeos, investigacions, quaderns i altres materials interactius, i conèixer de quina manera es pot col·laborar amb la campanya i participar en els actes públics que organitzem.

Per últim, la nostra secció de Notícies fa difusió de les últimes novetats de la campanya, com ara els canvis i avenços en la regulació o les activitats de les nostres contraparts a l'RDC, i també de notícies d'actualitat relacionades amb la temàtica dels #ConflictMinerals, des de l'entrega del premi Nobel de la Pau a altres situacions de vulneracions de drets humans relacionades amb l'extracció de minerals de conflicte arreu del món.

No te la perdis!

CM banner 1