logoBancaArmadaColor defUn any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada (Centre Delàs d'Estudis per la Pau, Setem, RETS, Justícia i Pau i l'Observatori del Deute a la Globalització) participarem en les juntes generals d'accionistes de les cinc grans entitats bancàries de l'Estat -el BBVA, el Banco Santander, Bankia, CaixaBank i Banc Sabadell- per denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament. Per fer-ho, necessitem que persones amb accions d’aquests bancs però crítiques amb les seves pràctiques cedeixin les seves accions a la campanya perquè puguem parlar en el seu nom i explicar davant de tothom la col·laboració d'aquestes entitats amb el negoci de la guerra.

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.


Vols col·laborar en la campanya?

A dia d'avui, només s'ha confirmat la data de la junta d'accionistes del BBVA a Bilbao, el pròxim 15 de març. Per això, si ets accionista d'aquesta entitat i no aproves la seva política d'inversions en la indústria armamentisra, pots cedir les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.

Quan coneixem les dates de les juntes d'accionistes de la resta d'entitats bancàries (Bankia, CaixaBank, Banc Sabadell i Banco Santander), us n'informarem.

Per cedir el teu vot, hauràs d'enviar el targetó de delegació de vot signat per correu postal a C/Bisbe Laguarda 4-6, 08001, Barcelona, sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara s'han de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes. La delegació de vot original signada haurà d'arribar 10 dies abans de la junta d'accionistes del teu banc com a data límit.

·Excepció per als accionistes de Bankia: cal adjuntar amb la delegació de vot la còpia del teu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

·Excepció per als accionistes de Caixabank: has de contactar-nos per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després portar la teva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d'accionistes.

 

Per qualsevol dubte, pots escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 93 441 53 35.