CARTEL6ddhh1819El pròxim 4 de març continuarem amb el cicle "Els Dilluns dels Drets Humans" que organitzem amb Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas diocesana de Barcelona i el Grup de Juristes Roda Ventura. Aquesta conferència porta per títol "Accés a l'aigua: dret o negoci?" i tractarà com aquest recurs és concebut com una mercaderia abans que com un dret dels ciutadans el qual hauria de ser respectat i assegurat sense tenir en compte cap mena de distinció.

A més d'això, també s'abordaran altres aspectes de l'assumpte com la manera en què el canvi climàtic ha afectat el cicle de l'aigua i l'activitat econòmica o la noció de l'aigua com un element essencial en la lluita pels recursos naturals entre d'altres.

 

 

 

 

Aquestes i altres qüestions relacionades seran tractades en el llarg de la xerrada, que comptarà amb la participació dels ponents:

  • Míriam Planas, membre d'Enginyeria sense Fronteres i de la plataforma Aigua és Vida.
  • Agustí Pérez, professor del departament d'Enginyeria Civil i Ambiental a la UPC. Investigador en àmbits com la gestió de l'aigua i el desenvolupament sostenible.

La moderació de l'acte anirà a càrrec d'Albert Solé, periodista, professor associat de comunicació audiovisual a la UAB i director de nombrosos documentals, entre els quals "El somni de l'aigua".

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns 4 de març a les 19 h a la seu de Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria, 13, Barcelona) amb entrada lliure. Per saber de què tractaran les pròximes xerrades del cicle 2018-2019, podeu consultar "Els Dilluns dels Drets Humans" a la nostra web.