SOC FSE

Des de Justícia i Pau obrim convocatòria per a cobrir la plaça de Tècnic/a de gestió d’entitats en el marc de la convocatòria 2019 per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

La data límit de lliurament de CV i carta de motivació és el 20 d’octubre de 2019. Podeu consultar els detalls de la convocatòria en l'arxiu adjunt.

La subvenció ens dóna l'oportunitat de contractar, en la modalitat de contracte de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa, persones beneficiaries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Per a aquesta convocatòria obrim convocatòria per cobrir una plaça de tècnic/a de gestió d’entitats de l’entitat.

Tasques i funcions
La persona que s’incorpori realitzarà, principalment, tasques de l’àrea d’administració de l’entitat i durà a terme funcions de suport a la gestió diària de la comunicació (interna i externa) i de la gestió de projectes. Algunes de les tasques a desenvolupar seran les següents:

Perfil requerit

Imprescindible

Característiques de l’oferta 

Els interessats i les interessades, envieu, si us plau, el currículum complet i carta de motivació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb l’assumpte “Tècnic/a de gestió d’entitats”.