Cel terra

El pròxim 23 de novembre es durà a terme la quinzena jornada Sant Jordi, que enguany porta per títol “Cel i terra”, i que ens convida a reflexionar sobre com podem continuar alimentant la revolució de l’amor i la de l’esperança.

L’esdeveniment, organitzat conjuntament pel Grup Sant Jordi de defensa i Promoció dels Drets Humans, Equips de Pastoral de la Política i la Comunicació, Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Consell de Laics dels Caputxins de Catalunya i Justícia i Pau, es celebrarà a l’Hotel Alimara (Carrer Berruguete, 126, Barcelona), entre les 9:00 i les 17:30h.

Les ponències principals “De amor político y cuidados en tiempos de incertidumbre” (Pepa Torres) i “Filosofia del cel i cura de l’ànima” (Josep Maria Esquirol), aniran precedides d’una taula rodona titulada “Acció. Contemplació”.

A continuació, podeu consultar el programa amb tots els actes i els detalls de la inscripció de la jornada.

esquirolWEB

Programa i horari de la jornada

09:00 Inscripció i acolliment.
09:30 Inauguració de la Jornada
Benvinguda a càrrec d’Enric Puig i Jofra, conseller del Grup Sant Jordi.
Inauguració oficial de la Jornada.
10:20 1a ponència: “De amor político y cuidados en tiempos de incertidumbre”, a càrrec de la religiosa, teòloga i militant de causes vinculades a les persones migrants i les lluites de les dones, Pepa Torres.
11:30 Pausa. Café.
12:00 2a ponència: “Filosofia del cel i cura de l’ànima”, a càrrec de Josep Maria Esquirol, filòsof i professor.
13:00 Diàleg obert.
13:45 Final de la sessió del matí. Dinar.
15:30 Taula rodona sobre “Acció. Contemplació”. moderada per Laura Mor, periodista.
Participaran:
Maite Valls. Psicòloga i religiosa de Jesús-Maria, col·labora amb la Fundació Vidal i Barraquer.
Valentí Alonso. Capellà de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, acompanya espiritualment persones per superar l’estrès posttraumàtic.
Pili Lance. Educadora social de joves en situació de risc.
Javier Sánchez. Capellà del Centre Penitenciari de Navalcarnero (Madrid). Diòcesi de Getafe.
16:45 Diàleg obert.
17:15 Cloenda a càrrec de Carles Armengol, president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat i membre del Grup Sant Jordi.
17:30 Final de la Jornada.

pepa torres min

Aspectes organitzatius

Lloc: Hotel Alimara (carrer Berruguete, 126 Barcelona).
Al costat del Passeig de la Vall d’Hebron
Metro: línia 3 (verda), estació Mundet
Bus: 27, 60, 76, H4
Per Ronda de Dalt: sortida Vall d’Hebron/Montbau

Es disposarà de servei de guarderia infantil gratuïta durant tota la jornada, excepte en l’estona del dinar (cal indicar el nombre d’infants que precisaran el servei en el moment de la inscripció).

És imprescindible inscriure’s per qüestions logístiques. La inscripció es tancarà el dia 17 de novembre i podeu fer-la clicant aquí.

Cal emplenar tots els camps i al final clicar en el botó que diu SUBMIT. Fins que no apareix en una nova pantalla de l’ordinador “S’HA REGISTRAT LA VOSTRA RESPOSTA”, la inscripció NO ÉS EFECTIVA. En cas de total impossibilitat de fer la inscripció telemàticament truqueu a Marta Sala: Tf. 610 625 837.

Contribució econòmica dels assistents: la Jornada comporta un important cost econòmic per això demanem una aportació orientativa als participants, que sempre està força per sota del cost real. Les aportacions cal fer-les mitjançant una transferència prèvia al compte del Grup Sant Jordi: ES15 0081 7011 1200 0253 8556 (fins el divendres 22 de novembre).

Inscripció i dinar conjunt a l’Hotel: aportació de 30 euros.
Inscripció sense dinar: aportació de 15 euros.
Només dinar (per a infants): aportació de 5 euros.

La inscripció inclou la documentació i el refrigeri de mig matí.

Es disposarà del llibre biogràfic Joan Carrera, un bisbe del poble de Francesc Teruel i Joaquim Ferrer, de l’editorial Mediterrània. Les entitats organitzadores de la Jornada aporten el 50% del preu i, per tant, els participants el tindran disponible per 10 €.