DSCF9383 minEl passat divendres 14 de febrer, amics i amigues de Justícia i Pau ens vam reunir per celebrar el sopar de celebració anual. Un centenar de persones, entre associades, voluntàries, cares conegudes i d’altres de noves, vam gaudir d’aquesta trobada que es va dur a terme al Restaurant Can Palou d’Esplugues de Llobregat.

De caràcter festiu, l’acte no només va ser una bona excusa per retrobar-se amb amistats, sinó que va suposar un nou impuls per a l’enfortiment de l’estructura de Justícia i Pau i de la seva xarxa. Les inscripcions, de fet, estaven obertes a tothom qui tingués interès en la tasca i els projectes de l’entitat, dels quals es va fer balanç a través de la projecció del vídeo-memòria del 2019

Com no podia ser d’una altra manera, es va aprofitar per fer un reconeixement a diverses persones vinculades a Justícia i Pau: als socis i sòcies amb una antiguitat de trenta anys o més —en agraïment al seu suport incondicional i sempre necessari—, a en Xavier Badia —per la seva tasca com a coordinador del voluntariat de presons durant tres llargs anys—, així com a l’Anna Sangrà i la Blanca Melloni, treballadores de l’entitat fins fa poques setmanes, en agraïment als quatre anys dedicats amb absoluta entrega i professionalitat.

L’acte, conduït per part de Sílvia Urbina —tècnica de l’organització— i de Josep Maria Fisa —consiliari de la mateixa—, va comptar amb parlaments d’Eudald Vendrell —president— i d’Eduard Ibáñez —director—, que va ser l’encarregat d’adreçar unes paraules a cadascuna de les persones reconegudes. Es va cloure l’esdeveniment entre cançons, amb la convicció ben resumida en un dels missatges que presidien la sala, “Si volem la pau, treballem per la justícia”, i amb el desig de continuar retrobant-nos tant a l’edició de l’any vinent, com en els projectes que estan en marxa i en els que vindran.

DSCF9315 minDSCF9223 min 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCF9368 minDSCF9412 min