Després de gairebé 40 anys al centre de la ciutat, la seu de Justícia i Pau de Barcelona deixarà el carrer Rivadeneyra i s'ubicarà al carrer Roger de Llúria, 126.

El canvi es farà en el transcurs del pròxim mes.

Assemblea General de Justícia i Pau 2013

 

Com cada any, va tenir lloc ahir dia 21 de maig l'Assemblea General de socis de Justícia i Pau, màxim òrgan de l'entitat, sota la presidència d'Arcadi Oliveres.

L'Assemblea va ser informada de la memòria d'activitats i econòmica de 2012, que van ser aprovades. En particular, es va informar de les dificultats econòmiques de l'entitat causades pel greu retard en els pagaments de subvencions concedides a l'entitat per part de la Generalitat de Catalunya, així com el descens general d'ingressos. Per aquest motiu, es va aprovar una derrama extra voluntària de 25 euros per soci.

Canvi de domicili

L'Assemblea va ser informada i va donar el vist-i-plau al canvi de domicili de Justícia i Pau, que es farà efectiu el proper mes de juny. La nova seu serà al carrer Llúria 126, 3-1, de Barcelona. El canvi es deu a que el propietari de l'actual seu de Rivadenyera, els bisbats de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa, han llogat l'edifici a tercers, per tal de facilitar la rehabilitació integral que aquest precisa, i han recol·locat en altres espais, sota les mateixes condicions, a totes les entitats que l'ocupaven.

Nous membres a la Junta de Govern

L'Assemblea va aprovar el pla de treball i pressupost 2013 presentats i va elegir nous membres de la Junta de Govern: Silvia Urbina, Xavier Badia, Miquel Angel Prieto i Núria Carulla.