NadalJustícia i Pau us desitja un bon Nadal i un bon any 2014. Amb motiu d'aquestes dates, us convidem a la lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra, el 27 de desembre, a les 20 h, a la Parròquia de Santa Anna (Barcelona).
El proper divendres, dia 27 de desembre, a les 20h a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona, organitzem per segona vegada, una Lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de Pere Raich i amb cançons de Montserrat Toran. Es tracta d'una representació de gran bellesa artística, musical i literària, que produeix un gran impacte als qui ho senten per primera vegada. Alhora, és una bona ocasió per meditar sobre el sentit del Nadal, a més de fer una petita aportació econòmica solidària per a les activitats de Justícia i Pau. 
 
El dia 1 de gener, a les 13h, a la Catedral de Barcelona, ens trobarem per celebrar la Jornada Mundial de la Pau, amb una eucaristia que comptarà amb unes paraules inicials del nostre president Arcadi Oliveres i que presidirà el cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez-Sistach. El lema de la jornada d'enguany és "La fraternitat, fonament i camí de la pau".
 
Per al dia 17 de gener de 2014, a les 21 h, hem organitzat un sopar dels amics de Justícia i Pau, obert a totes les persones que valoren la tasca que fem. El sopar vol ser un acte de trobament festiu, d'agraiment a totes les persones que han col·laborat amb l'entitat i de reconeixement a les persones que han destacat per la seva contribució a Justícia i Pau. L'acte vol recollir també suport econòmic per a les activitats del 2014. La inscripció i pagament s'ha de fer abans de l'11 de gener. Tota la informació és aquí.
 
Aprofitem per informar que, en motiu d'aquestes dates nadalenques, l'equip de treball de Justícia i Pau ens prenem uns dies de festa fins al 2 de gener.
 
Bon Nadal!