Girona

Adreça: C. Antic Roca, 38 bis, 17003, Girona
Adreça electrònica: justiciaipaugirona@gmail.com
Responsable: Albert Quintana
Web: justiciaipaugirona.blogspot.com.es 
Twitter: @justiciaipau_gi

Justícia i Pau Girona és una comissió compromesa amb la cultura de pau. Per això, treballa activament per al desarmament, l’aprenentatge de la convivència des del reconeixement de la igualtat, la mediació i el respecte dels drets humans. A més, s’ha implicat socialment en la sensibilització per l’acollida als refugiats.

Acte reconeixement Vicenç FiolEl pròxim dijous 13 d’octubre es fa l’acte de reconeixement a Vicenç Fiol, soci de Justícia i Pau Girona i persona que durant molts anys va ser membre de l’Equip Permanent.

L’acte serà el pròxim dijous a les 19h de la tarda, a la Casa de la Cultura de Girona. La trobada començarà amb un passi audiovisual, seguit d’una glosa a càrrec de Laura i Màrius Nadal i Fiol, Rossend Darnés i Bosch, Joaquima Tomàs i Serra i altres intervencions. També hi haurà la participació del Cor Àkan.

El memorial a Vicenç Fiol vol recordar el pas per totes les entitats a les que va participar i comprometre’s al llarg dels anys. Des de les entitats agradaria retrobar-se amb tots els que van compartir la vida amb ell en algun àmbit.