Terrassa

Adreça: C. Blasco de Garay, 34 b, 08224, Terrassa
Adreça electrònica: marcgraugrau@gmail.com
Responsable: Marc Grau

La comissió de Justícia i Pau de Terrassa, amb un gran sentit de constància i de continuïtat, participa en el Comitè municipal de Solidaritat i en altres xarxes locals de solidaritat. També publica, mensualment, una Carta al Director del Diari de Terrassa. A més, realitza una gran tasca d’integració i convivència amb les comunitats musulmanes locals, i un voluntariat al Pavelló hospitalari-penitenciari de Terrassa.

Carta de Justícia i Pau Terrassa al Director del Diari de Terrassa.

Arriba l’hora de la veritat

Distingit senyor:

Després d’una intensa campanya electoral i després d’uns resultats amb moltes sorpreses, ara arriba l’hora de veritat i caldrà debatre molt per arribar a aconseguir una majoria que pugui governar la ciutat al llarg dels pròxim quatre anys. La qüestió no és fàcil i ningú podrà aplicar el seu programa al 100%. Tothom haurà de fer alguna renúncia en ares a la governabilitat i als interessos del conjunt de la ciutadania.

 

Allò que avui és més important, a parer de la nostre entitat, és l’objectiu del pacte. Un objectiu que per a nosaltres no pot ésser altre que el bé comú de la ciutadania, amb una dedicació especial a la creació de feina i a les persones i a les famílies que ho passen més malament. És hora de superar els tacticismes dels partits polítics i els seus interessos partidaris, ara és l’hora de la generositat i del bé comú.

Al llarg de la campanya electoral tothom ha defensat la necessitat d’assolir uns majors nivells de justícia social. La crisi que patim ens demana un esforç més gran de solidaritat i de fraternitat. Des de l’Ajuntament nou s’han de promoure noves actuacions i més eficaces que ajudin la creació de llocs de treball. Aconseguir un treball digne per a tothom, vet ací la concreció de l’objectiu general del bé comú.

Atentament us saluden,


Terrassa, a 3 de juny de 2015.


JUSTÍCIA i PAU (Comissió de Terrassa)