Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
Any Nou, Banca Nova - JiP Sabadell
Divendres 12 Gener 2018, 08:30pm
Visites : 1225
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Xerrada-col·loqui sobre les diferents alternatives de finances ètiques. Assessorament pràctic i resposta a dubtes a càrrec de membres de l'associació FETS-Finançament Ètic i Solidari, i de Justícia i Pau.

Com a resposta a la immoralitat de l'actual sistema bancari i amb la idea que els diners han d'estar al servei de les persones, neixen les finances ètiques i, dins d'elles, la banca ètica. Les persones exerceixen el seu dret de saber on s'inverteixen els seus estalvis i, per tant, les entitats financeres deixen de finançar activitats èticament reprovables i inverteixen només en projectes amb contingut social i mediambiental, alhora que faciliten l'accés al crèdit a col·lectius que tradicionalment n'han estat exclosos.

S'explicarà també l'experiència de la Parròquia de la Puríssima de Sabadell, que és una de les primeres parròquies de Catalunya que ja treballa amb la banca ètica.

L'acte tindrà lloc a l'Auditori de l'Església de la Puríssima de Sabadell (C/ Capmany 36), divendres 12 de gener a les 20:0h.Organitza al Comissió de Justícia i Pau de Sabadell.

Localització Auditori de l’Església de la Puríssima de Sabadell (c/ Capmany, 36)

Enrere