Calendari d'Esdeveniments

Vista anual
By Year
Vista Mensual
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Cercar
Jornada interreligiosa i interconviccional "Dones, religions i pau"
Dissabte 19 Octubre 2019, 09:15am - 01:30pm
Visites : 775
per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El dissabte 19 d'octubre realitzarem la jornada interreligiosa i interconviccional "Dones, religions i pau", organitzada per la Xarxa Interreligiosa per la Pau amb l'impuls de Justícia i Pau.

La Xarxa Interreligiosa per la Pau és un espai de col·laboració basat en el diàleg interreligiós i interconviccional en favor de la pau. Des de la Xarxa reconeixem la diversitat religiosa com un actiu per la societat catalana. Malgrat això, sovint hi ha persones creients que senten com el seu dret a la llibertat religiosa és vulnerat.

Enguany, la jornada s'enfoca específicament a donar a conèixer la realitat i experiències de les dones com agents de pau, des de les seves tradicions religioses. Amb aquest objectiu principal, hem organitzat aquest acte el qual tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre a la Casa Golferichs de Barcelona.

L'activitat és gratuïta, us convidem a inscriure-us a través del següent formulari https://tinyurl.com/diversitatreligiosa

 

 
teixintxarxes19mini
 
Aquesta jornada està organitzada per la Xarxa Interreligiosa per la Pau, impulsada per Justícia i Pau Barcelona i de la qual en són membres les següents comunitats i entitats: Germanetes de l'Assumpció, Comunitat Bahà'í de Barcelona, Associació Brahma Kumaris de Barcelona, Església siro-ortodoxa d'Antiòquia, Centre Musulmà Sufí Naqshbandiya, Federació de Famílies per la Pau i la Unificació del Món, Església Protestant de Barcelona-Centre, Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes, Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) i Justícia i Pau Barcelona. Alhora, la jornada compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.
 
Localització Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes 491, Barcelona)
Formulari d'inscripció: http://xurl.es/diversitatreligiosa

Enrere