Search
Close this search box.

Tribuna Joan Carrera

 

 

18 de juny de 2024 14:00 - 16:00

Celebrem la vuitena sessió de la TRIBUNA JOAN CARRERA, un dinar-col·loqui al restaurant Pomarada de Barcelona (Passeig de Gràcia, 78 principal) que se celebrarà el proper dimarts 18 de juny de les dues a les quatre de la tarda.

El convidat és Santiago Agrelo, franciscà, arquebisbe emèrit de Tànger. Crític amb les polítiques d’estrangeria, ha mostrat reiteradament la seva oposició a les tanques amb concertines a les fronteres de Ceuta i Melilla. Doctor en Sagrada Teologia, especialitzat en Litúrgia. Va ser visitador general i president de diversos capítols provincials dels franciscans i d’institucions eclesials de Roma, Jerusalem i Venècia. Va participar en la preparació i edició del diürnal i del leccionari en llengua gallega.

Ens parlarà sobre “Migrantes, una realidad a la luz de la fe”.

Serà presentat per Mar Galceran, doctora en Pedagogia i màster d’espiritualitat Transcultural. Ha dirigit diverses institucions socials, pastoral i docents: el Lloc de la Dona-Germanes Oblates, l’Institut de Ciències Religioses de Barcelona, el Centre Cristià dels Universitaris i el Secretariat de Teologia a la Universitat. Membre de la junta de la Germandat de Poblet i del Grup Sant Jordi. Actualment treballa a Càritas.

La TRIBUNA JOAN CARRERA és una iniciativa conjunta del Grup Sant Jordi, del diari El Punt Avui i de 22 entitats i institucions més que s’hi adhereixen. L’objectiu d’aquests col·loquis és analitzar la situació actual del cristianisme a Europa i al món, difondre les experiències de diàleg, comunicació i participació social i, en definitiva, potenciar la presència del fet religiós en la societat catalana.

Us adjuntem el formulari d’inscripció, que cal emplenar. Al mateix temps, us demanem que feu el pagament del dinar (30€) al compte del Grup Sant Jordi (ES15 0081 7011 1200 0253 8556), i que indiqueu molt clarament el vostre nom i cognoms, no el de l’entitat a la qual pertanyeu. Quan rebem la transferència us indicarem que s’ha formalitzat la vostra inscripció.

Les inscripcions s’admetran fins al 11 de junyLes places són limitades per l’aforament de la sala del restaurant i s’assignaran per ordre d’inscripció.

LA INSCRIPCIÓ TÉ DUES PARTS:

1a. Emplenar el formulari. Les inscripcions són nominals i personals. Si és l’entitat l’encarregada de fer la inscripció, haurà d’emplenar un formulari per a cadascun dels assistents.

2a. Fer una transferència bancària al mateix moment en què es fa la inscripció.
 
Un cop feta la inscripció a l’enllaç que trobaràs a sobre, cal que transfereixis els trenta euros inmediatament després d’omplir el formulari al compte ES15 0081 7011 1200 0253 8556. Cal indicar clarament el nom de la persona que s’inscriu per assistir al dinar en la transferència.

Si teniu algun dubte o preciseu més informació us podeu adreçar a aquest correu electrònic: info@tribunajoancarrera.cat.