Search
Close this search box.

Presentem la Memòria d’activitats del 2022

Notícies
26/09/2023

Publiquem la Memòria d’activitats de Justícia i Pau 2022; un document que permet observar amb perspectiva tots els projectes que hem impulsat o en els quals hem participat durant el darrer any.

Es tracta d’una bona eina per repassar un any més de contribució al treball per la defensa dels drets humans, i de reconeixement a totes aquelles persones que han ofert el seu temps, gratuïtament, per a aquest fi. Pots visualitzar la memòria prement el botó de Descarrega la publicació.

Imatge eliminada.

El 2022 va ser un any ple de noves iniciatives com el projecte educatiu d’Empremta CO4, les primeres passes d’Art Descalç per la Terra, les píndoles formatives del voluntariat penitenciari o la Setmana per la Pau!

Volem continuar impulsant aquests i altres projectes, però necessitem la teva ajuda.

Si encara no formes part l’associatiu de l’entitat, t’animem a sumar-te o a fer un donatiu puntual per ajudar-nos a seguir amb el nostre treball. Entra a l’apartat Col·labora del web! Recorda que fer donacions a Justícia i Pau desgrava en la declaració de la renda. També pots fer els teus donatius amb targeta de crèdit, o bé, a través de BIZUM amb el codi 05340. 

Esperem que la memòria t’agradi i que la comparteixis amb totes aquelles persones que creguis que puguin estar interessades en la nostra feina de denúncia i sensibilització.