Search
Close this search box.

Acte de Cloenda eCO4 2021-2022

eco4, Notícies
22/06/2022

Aquest dimarts 21 de juny ha tingut lloc l’acte de cloenda d’eCO4 del curs 2021/22. El Col·legi Sant Gabriel de Barcelona, que ha participat del projecte durant l’any, va acollir la trobada i van participar joves del mateix centre, així com de l’Institut Bernat Metge, del Col·legi Mare de Déu dels Àngels, del Col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs i de Ripollet, i també de la UIC.  

eCO4 és una xarxa de grups de joves de diferents entitats que cooperen en l’educació pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per impulsar l’Ecologia Integral i la Justícia Global. El projecte ha pres forma gràcies a la col·laboració de més de 10 centres i entitats que han estat treballant durant tot el curs diferents dinàmiques d’acció-reflexió, per aconseguir assolir el primer repte: La COnsciència. 

Durant l’acte es va presentar la memòria de totes les trobades i accions que s’han dut a terme durant el curs, tant des de la xarxa eCO4, com des dels mateixos centres. 

Es va presentar el nou web que ajudarà a difondre i enfortir la xarxa eCO4: www.eco4.cat. Aquest, compta amb un apartat de recursos amb materials útils per les entitats i centres, així com un recull de les experiències d’aquest primer curs. 

També vam estrenar l’eCOmetre, l’eina que permetrà diagnosticar el nivell de COnsciència i COherència dels diversos aspectes que han abordat els i les joves durant l’any, i que és fruit del treball del curs. 

Per acabar la trobada, vam comptar amb un refrigeri final acompanyat d’un petit concert d’Anna Barat, alumna de la UIC. 

Des d’aquí agraïm novament a totes les persones implicades en el projecte; els i les joves, els i les acompanyants, entitats expertes que ens han donat el seu suport i l’equip coordinador pel seu esforç, treball i energia dipositats en el projecte.