Search
Close this search box.

Bona diada de Sant Jordi

Notícies
23/04/2024

Bon Sant Jordi! ðŸŒ¹ðŸ“š

Des de Justícia i Pau us desitgem una bona diada. 

Seguint amb la tradició, aquí us deixem la rosa com a símbol d’agraïment pel vostre suport! I per aquelles persones que segueixen indecises preneu nota de les recomanacions del nostre equip tècnic.

Glòria Gratacòs, d’administració, recomana…

Sortir de la presó: una aventura incerta escrit per Xavier Badia, Juli de Nadal, Roser Garcia i Irene Montferrer.

El llibre recull les experiències d’algunes de les nostres voluntàries de l’eix penitenciari. Ens ajuda a entendre de primera mà les experiències de les persones preses en els nostres centres.

Clara Morer, tècnica de comunicació i projectes, recomana….

L’Arcadi al país de les Oliveres escrit per Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola.

Història de vida de l’activista i professor Arcadi Oliveres. El llibre, pels més petits i grans de la casa, ens transporta a un viatge per construir la utopia que tothom mereixem. Tracta temes de gran rellevància com ara migracions, decreixement, democràcia i drets humans.

També recomana… El museu dels secrets abandonats escrit per Oksana Zabuzhko

Amistat, amor i mort, a partir d’objectes i records el llibre narra la història contemporània d’Ukrainia des dels ulls de dones que han fet història, però no les recordem. Disponible en ucraïnès o traduït a l’anglès.

Neus Forcano, directora de Justícia i Pau, recomana…

L’escola de l’ànima escrit per Josep Maria Esquirol

Feliços els i les que busquen, perquè cultiven el pensament crític, la recerca d’amistats i bons diàlegs que els permeten créixer i descobrir el món. Josep Maria Esquirol és un dels filòsofs divulgadors de casa nostra que animen a observar la realitat, a percebre-la i a compartir-la. Hi ha moltes formes d’educar, però cal que siguin des de la passió, des del cor. I hi ha moltes formes de viure, però l’important és que siguin lliures. Bona lectura i bona descoberta!

Pau Herrera, estudiant en pràctiques, recomana…

Solito escrit per Javier Zamora

Narra el viatge extraordinari d’en Javier, que només amb 5 anys d’edat, va migrar als Estats Units des del Salvador amb un grup de desconeguts.