Search
Close this search box.

Neus Forcano i Aparicio, nova directora de Justícia i Pau Barcelona

Notícies
15/03/2023

Neus Forcano és llicenciada en Filologia, va cursar estudis històrics de les dones al Centre Duoda de la Universitat de Barcelona i de ciències religioses a l’ISCREB.

S’ha dedicat professionalment a la docència com a professora de llengua i literatura en l’etapa de Secundària i el Batxillerat, que ha combinat amb la participació a “Minyons escoltes i guies”.

Ha col·laborat amb xerrades i edició de material amb l’Oficina d’Afers Religiosos i amb l’Associació Unesco per al Diàleg interreligiós i interconviccional sobre espiritualitat, feminisme, religions. Col·labora en l’edició de la revista sobre cristianisme i pensament crític “Iglesia Viva”.

Amb recorregut en projectes de cooperació internacional, la fundació d’una cooperativa de gestió cultural i la participació en moviments socials i educatius, Neus Forcano s’incorpora amb el càrrec de direcció a l’equip de Justícia i Pau des del 13 de març del 2023.

En paraules seves: “En aquest moment, torna a ser clau promoure la cultura de pau, obrir espais de reflexió i debat sobre justícia social i restaurativa, fer acció directa per crear xarxa amb altres entitats, escoles, parròquies, moviments i comunitats i per fer sentir la veu de la nostra associació.”