Search
Close this search box.

Nou cicle Dilluns Drets Humans – 2023

Notícies
23/01/2023

Ja tenim aquí el nou cicle de conferències Els Dilluns dels Drets Humans en la seva vint-i-cinquena edició. Aquest és un espai en el qual volem donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que comporten vulneracions o dificultats per als drets humans arreu del món.

En aquest nou cicle hem implementat una sèrie de canvis en el format, en la localització i en la periodicitat.

  • El 2023 farem 3 sessions, una al febrer, una segona a finals d’abril i, l’última, a l’octubre.
  • La sessió del febrer i la de l’octubre es realitzaran al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Per a la sessió de l’abril estem preparant una sessió especial, amb motiu de les eleccions municipals
  • En aquest nou cicle apostem per un format més dinàmic i en format conversa.

Com cada any, hem fet una anàlisi de la realitat i les problemàtiques socials de major rellevància per presentar-vos un seguit de sessions de màxima actualitat, amb la presència de persones i organitzacions expertes en cadascuna de les temàtiques i que esperem que siguin del vostre interès.

Totes les sessions seran en dilluns a les 18.30 h, així i tot, ni seran un cop per mes, ni es faran a Cristianisme i Justícia. Començarem la primera sessió al Centre Cultural La Farinera de Clot.

Podeu veure els actes de cicles anteriors a la llista de reproducció del nostre canal de YouTube.